Ga naar de inhoud

Wie ben ik?

Hi,
mijn naam is Kyra

Geboren en getogen in Zwanenburg, maar na 27 jaar ben ik verhuisd naar het mooie Gelderland, Beusichem

Met mijn diploma Commerciële Economie op zak, heb ik in juli 2021 mijn bedrijf Kryative opgericht. Dit is een samenstelling van mijn naam en creative. En dit is dan ook waar ik voor sta, persoonlijkheid en creativiteit.

Naast mijn eigen bedrijf, werk ik op de marketingafdeling van werelds grootste foodservices bedrijf. Hier heb ik mijn liefde voor grafisch ontwerpen ontdekt. Ik ben gek op alles wat met eten, drinken en gezelligheid heeft te maken.

Wat maakt mij anders?

Ik zie mijzelf als erg veelzijdig. Naast mijn werk als grafisch vormgever en marketeer, was ik op jonge leeftijd ook al graag bezig met fotograferen en het tekenen van portretten. Iemand heeft ooit tegen mij gezegd: “Creativiteit kan je niet leren, daar moet je mee geboren zijn. En in jou zit dat.”

Daarnaast wil ik graag toegankelijk zijn voor de kleine lokale ondernemers, want zij hebben meestal het mooiste verhaal om te vertellen.

Veelzijdig

Marketing, branding, social media, nieuwsbrief, print en fotografie. Niks is te gek.

Creatief

Vanaf jongs af aan al grote interesse in fotografie en tekenen

Toegankelijk

De totale branding van jouw merk, toegankelijk voor iedereen.